See You zilveren ringen
See You zilveren ringen
See You zilveren oorbellen
See You zilveren oorbellen
Logo See You gedenksieraden, Rob Leurs
Altijd dichtbij

See You Gedenksieraden

Je hebt sieraden en je hebt sieraden met een verhaal. Interessante verhalen die gaan over de herkomst van het sieraad, wie het heeft gemaakt, of over mooie herinneringen. Bijzondere sieraden waarover je kunt vertellen of gewoon in stilte van kunt genieten. Wanneer je mooiste herinnering ook nog eens in het sieraad is verwerkt wordt een sieraad pas echt uniek.

Verwerkt in een armband, ring, hanger, of oorbellen heb je je mooiste herinnering altijd dichtbij je. Vanuit die gedachte heeft juwelier Rob Leurs onder de merknaam See You een sieradenlijn ontworpen waarbij je herinnering op subtiele wijze in de sieraden wordt verwerkt.

De gedenksieraden zijn uitgevoerd in edelstaal, gerhodineerd zilver, verguld zilver of goud. De collectie bestaat uit vingerafdruksieraden en assieraden. De as wordt met behulp van (gekleurde) epoxyhars verwerkt, waardoor het niet direct als zodanig herkenbaar is. Daarnaast zijn er ashangers die geheel gesloten zijn of waarbij de as aan de achterzijde is verwerkt.

Herinneringssieraden

De sieraden van See You zijn ook geschikt als herinneringssieraden. Ze kunnen bijvoorbeeld gevuld worden met schelp van je favoriete vakantiestrand, stukjes van een bruidsboeket of het eerste melktandje van je kind. Met de vingerafdruksieraden heb je je partner of kind altijd dichtbij je.

Vingerafdruksieraden

Voor het maken van vingerafdruksieraden kan gebruik worden gemaakt van een afdruk in een wasbolletje of van een inktafdruk. Afhankelijk van hoe de vingerafdruk is aangeleverd en voor welk sieraad is gekozen wordt de afdruk gegoten of doormiddel van lasertechniek aangebracht.

Vingerafdrukring & asring

Vullen van de assieraden

zilveren damesarmband gevuld met as

De sieraden worden gevuld met gebruik van epoxy. Deze kunsthars is in tien verschillende transparante kleuren beschikbaar. Eenmaal uitgehard is het sieraad geschikt voor dagelijks gebruik en spatwaterbestendig. Het vullen van de sieraden doen we zelf. Wanneer je dat op prijs stelt kun je daarbij aanwezig zijn, desgewenst buiten openingstijden van de winkel.

Leverbaar in 10 verschillende kleuren transparante kunsthars