Keuze uit een ruim assortiment kralen
Michela Currone met ring en ketting uit de Baiadera Collectie
Tangetjes voor het maken van sieraden
Michela Currone met armband en ketting uit de Frozen Pearls collectie
Logo Beadare Beads & Jewelry, Kerkstraat 32, 3882 BS  Putten, Gelderland
Creavontuur

Workshop sieraden maken

Tijdens een workshop sieraden maken nemen we je mee op reis in de wereld van het sieraden maken. Een creatief avontuur waarbij we je aan de hand van voorbeelden kennis laten maken met verschillende technieken en uitleg geven hoe je deze toe kunt passen. De invulling van jouw avontuur bepaal je zelf. Wil je aan de slag met rijggaren en knooppincet? Of werk je liever met de verschillende tangen om jouw creatie vorm te geven? Na de uitleg kies je een techniek en zoek je zelf je kralen en onderdelen uit.

Als gids geven we je informatie over de kralen en kun je vertrouwen op onze adviezen om tot een combinatie te komen die past bij jouw stijl en wensen. Tijdens het maken van je sieraad kun je rekenen op verdere uitleg en leren we je ook de kunst van het verstoppen.

Deze reis kan alleen maar slagen wanneer je creatieve avontuur eindigt met een sieraad dat helemaal af en naar je wens is. Daar zorgen wij voor. Ook wanneer je van jezelf denkt dat je wat minder creativiteit in je hebt. Het door jou gemaakte sieraad is een souvenir, een sieraad met een verhaal. Daar heb je nog lang plezier van.

Individueel of groepsverband

Je kunt dit creatieve avontuur tijdens openingstijden van de winkel zowel individueel als in groepsverband beleven. Wil je een workshop buiten de openingstijden van de winkel reserveren? Dan gaan we uit van een minimum van drie personen. Gewoon op afspraak, we hanteren geen vaste tijden.

Geschikt voor o.a.:

  • Zussendag
  • Bedrijfsuitje
  • Kinderfeestje
  • Vriendinnendag
  • Vrijgezellenfeest
  • Moeder-Dochter activiteit
  • Oma-Kleindochter activiteit

Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, maatwerk is mogelijk.

"All-in" workshops

Gezelschap dames en heren bezig met een workshop sieraden maken.

We houden van compleet verzorgde reizen. Daarom zijn alle workshops "all-in". Dat wil zeggen dat wij voor koffie, thee of fris en wat lekkers zorgen en dat de kralen* en materialen* bij de prijs zijn inbegrepen. Zo geniet je onbezorgd van jouw creatieve avontuur.


* Op basis van fair-use

Workshop sieraden maken

* All-in: Kralen, basismateriaal, drankjes en wat lekkers zijn bij de prijs inbegrepen

Je betaalt na afloop van de workshop

Bel voor vragen of maatwerk 0341 - 358 358