Meervoudige ketting op waxkoord van replica's van historische kralen
Meervoudige ketting gemaakt van replica's van historische kralen
Kettelketting in winterse kleuren
Kettelketting
Logo Beadare Beads & Jewelry, Kerkstraat 32, 3882 BS  Putten, Gelderland
Kraamkamer

Sieraden uit eigen atelier

Centraal in de winkel vind je ons atelier. Gewoon aan een workshoptafel, zodat je tijdens je bezoek kunt meekijken. Naast het repareren van sieraden werken we hier ook aan opdrachten en maken we sieraden voor in de winkel. En als er wat tijd over is? Dan experimenteren we met nieuwe combinaties en technieken. Net zo lang tot een nieuw ontwerp is geboren.

Binnenkort verwacht

Begin volgend jaar zullen we je iets nieuws presenteren. Wat het is houden we nog even geheim.

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je dan onderaan de pagina in op de nieuwsbrief. Dan ben jij straks als eerste op de hoogte.

Vraagteken

Op maat gemaakt

Kralen uigelegd op een kralenbord

Heb je net nieuwe kleding gekocht? Of heb je binnenkort een een bruiloft, receptie, gala-avond of een andere speciale gelegenheid? Dan wil je er natuurlijk tiptop uitzien. Sieraden die zijn afgestemd op je kleding maken je outfit compleet. Als ze ook nog passen bij jouw eigen stijl, dan heb je een perfecte match.

Wanneer je de kleding mee naar de winkel neemt gaan we samen op zoek naar de perfecte match. We inventariseren je wensen en gaan op zoek naar de best passende kralen. Samen komen we tot een ontwerp door de kralen uit te leggen op een speciaal kralenbord. Je krijgt dan al een indruk hoe de ketting er uit zal gaan zien. Omdat de ketting op dat moment nog niet in elkaar is gezet zijn wijzigingen eenvoudig te realiseren door kralen te wisselen of te verschuiven.

Ben je tevreden met het concept? Dan gaan we het sieraad voor je maken. Desgewenst neem je de kleding nogmaals mee wanneer je het sieraad op komt halen. Indien wenselijk passen we de sieraden nog aan. Is er een perfete match? Dan is de kans groot dat je de nodige complimenten zult krijgen. Dat is waar wij naar streven.