Kralenwinkel Beadare Beads & Jewelry

Iedereen houdt van complimentjes. Bij Beadare vergroten we de kans dat je ze ook werkelijk krijgt. Ontdek samen met ons welke sieraden het beste bij je passen. Ervaar de kunst van het combineren, het brede assortiment in alle kleuren en alle maten, de creativiteit, de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht. Dan beloven wij dat je stralend je complimenten in ontvangst kunt nemen.

Kettingen, armbanden, oorbellen. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. Klassiek, eigentijds of gedurfd. Want soms is het goed eens iets anders te proberen. Wees onderscheidend en durf dit te laten zien. Dat geeft energie en laat je stralen.

Onze ruime stijlvolle kralenwinkel in Putten bruist van de creativiteit en nodigt volop uit te ontdekken wat sieraden voor jou kunnen betekenen. Neem je tijd en beleef de magie van 130m2 kralen en sieraden. Kies wat je altijd kiest of ga mee op reis in een wereld aan mogelijkheden.

Kwaliteit

Of het nu gaat over de samenstelling van het assortiment, het maken en repareren van sieraden of de kennisoverdracht tijdens de workshops, kwaliteit en professionaliteit staan altijd voorop.

Kwaliteit die voortvloeit uit een voltooide opleiding aan de Vakschool Schoonhoven. Een technisch-creatieve opleiding voor sieradenontwerpers.

We zijn leergierig, innovatief en leggen de lat graag hoog. Met nieuwe creaties als resultaat.

Logo Vakschool Schoonhoven

Kralenwinkel in Putten

Kralen gepresenteerd in letterbakken op tafels

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor je hobby. Maak je keuze uit ruim 4.500 verschillende kralen. Wil je na het uitzoeken direct aan de slag? Neem dan plaats aan één van de workshoptafels. Benodigd gereedschap wordt kosteloos ter beschikking gesteld.

Tijdens onze workshops delen we graag onze kennis met je. Onder deskundige leiding maak je kennis met verschillende technieken en worden de fijne kneepjes van het sieraden maken uitgebreid toegelicht.