Winkelcentrum Putten

Je vindt ons in het hart van Winkelcentrum Putten (WCP). Een gezellig centrum dat zich kenmerkt door de grote hoeveelheid zelfstandige ondernemers in tal van branches. Hierdoor tref je een zeer divers winkelaanbod met unieke assortimenten aan. De sfeer is gemoedelijk en gastvrij.

Hou je van mode? Dan zit je goed in Putten. De modewinkels worden geroemd om hun assortimenten. Putten wordt gezien als een echt modedorp. Ga je shoppen voor nieuwe kleding? Een bezoekje aan bijvoorbeeld Modestal 2.0, Van Ganswijk Mode, Wedo Mode of Klein Mode is absoluut de moeite waard.

Maak je van een bezoek aan onze winkel een dagje uit? Dan is het goed te weten dat er voldoende gezellige horecagelegenheden zijn. Voor een lunch kun je ondermeer terecht bij Lunchroom EMjoy of Grandcafé De Marktmeester. Aan het einde van de dag kun je onder andere heerlijk nagenieten bij Grandcafé 2Brothers of Restaurant De Waag.

stapel wcp spaarkaarten

WCP Spaarkaart

Bezoek je regelmatig Winkelcentrum Putten en heb je nog geen WCP Spaarkaart? Dan loont het de moeite even verder te lezen.

Sparen kun je al sinds jaar en dag in Putten. Vroeger waren dat de beruchte zegeltjes, tegenwoordig gaat het een stuk makkelijker met een spaarpas. Met die ene spaarpas kun je bij een groot aantal winkels, horecagelegenheden en dienstverleners in het centrum terecht. Bij elke aankoop heb je recht op punten die op je pas worden gezet.

Omdat je met één pasje bij veel bedrijven kunt sparen gaat het sparen heel snel. Je hebt veel sneller resultaat dan met spaarsystemen van individuele winkels. Ga zelf maar na, je krijgt punten bij je dagelijkse boodschappen, als je gaat tanken of bijvoorbeeld kleding koopt. Allemaal met dezelfde spaarkaart. Ongemerkt spaar je zo heel snel veel geld bij elkaar.

De punten die je spaart vertegenwoordigen een geldwaarde waarmee je bij de deelnemende bedrijven ook weer kunt betalen.

Al meer dan 9.300 consumenten maken gebruik van de WCP Spaarkaart

Voordelen WCP Spaarkaart

  • Sparen gaat veel sneller dan met individuele spaarsystemen
  • Je kunt op elk moment online bekijken hoeveel je al hebt gespaard
  • Je bepaalt zelf hoe je het gespaarde bedrag wilt besteden
  • Je hoeft nog maar één pasje bij je te hebben
  • Je profiteert van speciale acties en aanbiedingen
  • Gemiddelde kaarthouder spaart € 75 per jaar

Winkels

gekleurde boodschappentasjes van papier

De leukste manier om de winkels in Putten te ontdekken is door gaan te winkelen. Wil je daar niet op wachten? Alle winkels staan vermeld op de website van Winkelcentrum Putten.

Horeca

dienblad met drankjes

Verspreid door het centrum vind je een divers horeca aanbod. Of je nu een restaurant, snackbar, bar of grandcafé zoekt, er is altijd een gastvrije horecagelegenheid waar jij je welkom voelt.

Evenementen

Agenda

Het winkelcentrum kent een actieve ondernemersvereniging die regelmatig evenementen organiseert. Een actueel overzicht vind je op de website van Winkelcentrum Putten.