Vreemde vogels

Een winkel vind je in het algemeen in een winkelstraat. De winkelstraat maakt deel uit van het winkelcentrum. Voor het centrum gelden algemeen gebruikelijke openingstijden. Maandag tot en met zaterdag en een koopavond. Omdat ondernemers graag hun eigen gang gaan wijken ze daar soms van af. Een bordje met openingstijden op de deur geeft duidelijkheid. Maar wat is dan het nut van dat andere bordje met de tekst “open” of “gesloten”? Vreemde vogels geven duidelijkheid.

Burgemeester Lambooij draait een oogje aan een kraal

Op donderdag 4 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Gemeente Putten plaats. Traditiegetrouw is daaraan een thema verbonden. Dit jaar was het thema "Creatief Putten" waarbij een aantal workshop aanbieders de mogelijkheid werd geboden zichzelf te presenteren. Wij waren er ook en samen met de aanwezige Putters & Puttenaren maakten we een sieraad voor mevrouw Lambooij.

Kunstobject "De Frats"

Gelderland levert je mooie streken en Winkelcentrum Putten de leukste fratsen. Dat laatste komt op zaterdag 29 juli tot uiting tijdens het nieuwe evenement Fratsen, een waar kunst en cultuurspektakel. Maar nog voordat het zover is leverde Winkelcentrum Putten ons al een frats.