Behandeling tumor via katheter

Stel je verkoopt een innoverend product aan ziekenhuizen en je hebt een concurrent met een gelijksoortig product. Jouw product is aanmerkelijk beter. Ondanks dat je dit haarfijn kunt uitleggen hebben zelfs de meest vooraanstaande oncologen moeite het verschil te begrijpen. Het overkwam Gerrit-Jan de Nooij van Boston Scientific. Samen met Beadare werkte hij een oplossing uit waarmee het verschil voor iedereen binnen één minuut duidelijk is.

Kralen gemaakt van heilig boontjes

Onlangs werden we benaderd door Yvon Berendsen uit Apeldoorn. Ze was al een tijdje op zoek naar iemand die sieraden kon maken van de door haar vader gemaakte kralen. Niet zomaar iemand, maar iemand die het verhaal van haar vader kon afronden met een bijpassend sieraad.

Foto met personen waarvan de schaduw anders is dan zijzelf.

De wereld is ingedeeld in hokjes. Wie niet in een hokje past heeft een probleem. In de online wereld geldt dat nog veel sterker. Alles is digitaal. Nul of één, waar of niet waar. Je kunt je winkel maar beter in de goede hokjes parkeren, anders word je op het internet niet meer gevonden. We dachten dat op orde te hebben, totdat Facebook onlangs een wijziging doorvoerde. Plotseling vraag je jezelf af “Rara, wie ben ik?”.