Sieraden kettelen
Sieraden kettelen
Ketting knopen
Ketting knopen
Logo Beadare Beads & Jewelry, Kerkstraat 32, 3882 BS  Putten, Gelderland
Maken & Vermaken

Sieraden reparatie

Aan de meeste sieraden zit wel een verhaal vast. Een ketting die je op vakantie hebt gekocht, een armband die je van een goede vriend(in) hebt gekregen of een parelsnoer dat van je moeder of oma is geweest. Wanneer het stuk is belandt het vaak in een la. Jammer, want meestal is het mogelijk deze sieraden te repareren.

Bijna alle sieraden op draad of elastiek kunnen we voor je repareren of vermaken. Het knopen van armbanden en kettingen van parels, gitten en bloedkoraal is onze specialisatie. Zowel een enkel snoer als kettingen die uit meerdere rijen bestaan worden vakkundig voor je gerepareerd. Netjes afgewerkt met spiraaldraad of inlakbolletjes.

Wanneer je de sieraden meeneemt naar de winkel bespreken we de mogelijkheden en krijg je vooraf een prijsopgave. Ontbreekt er iets aan je sieraad? We gaan voor je op zoek naar dezelfde materialen of bieden je het beste alternatief. Meestal is een reparatie binnen een week gereed en als de aard van de reparatie en de drukte in de winkel het toelaten repareren we het direct.

ZSISKA Next halsketting

Woon je te ver weg of heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Je kunt ook online een prijsopgave opvragen en daarna je reparatie per post aan ons toezenden.


Prijsopgave aanvragen