Het nieuwe winkelpand van Beadare, Kerkstraat 32 Putten

Eindelijk is het zo ver, we zijn verhuisd!

Na vijf weken hard werken zijn we afgelopen zaterdag stilletjes open gegaan. Tot het laatste moment was het onzeker of we wel tijdig konden openen. Vanwege lekkages, spullen die te laat werden geleverd en natuurlijk het Corona-virus. Op het Corona-virus na is het allemaal goed gekomen.

We bedanken iedereen die ons met de verhuizing heeft geholpen. Groot was onze opluchting toen vorige week maandag alle spullen in het nieuwe pand stonden. De rest van de week hebben we benut om alles een plek te geven en in te richten. We zijn ontzettend blij met het resultaat.

Hoe anders hadden wij onze opening voorgesteld. Op dit moment is het niet verantwoord iedereen te vragen om op een openingsdag naar de winkel te komen. Dus ja, we zijn geopend en we vieren geen feest. Dat halen we op een later moment wel weer in. Ben je in de buurt dan waarderen we het als je de nieuwe winkel komt bekijken. Blijf je liever thuis, of kom je liever niet binnen? Dan hebben we daar vanzelfsprekend alle begrip voor.

Ons nieuwe adres is: Kerkstraat 32, 3882 BS   Putten

Overzichtsfoto van de inrichting van de kralenwinkel

Vanwege het Corona-virus voeren we een deurbeleid. Wanneer er voldoende ruimte is om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren kun je veilig naar binnen. En wanneer het krap wordt vragen we je om te wachten tot iemand de winkel weer heeft verlaten. Op de deur geven we aan of je welkom bent of dat we om enig geduld vragen om de winkel te betreden.