Nieuwe responsive website voor Beadare
Powered by LeadQuest

Ruim een jaar geleden haalden we onze website offline en plaatsten we de tekst uit de oude site op één enkele nieuwe pagina. Ter overbrugging, want we zouden een nieuwe website gaan maken. Maar je weet hoe dat gaat. Voor je het weet vliegen de weken en maanden voorbij. Druk met andere zaken, geleefd door de waan van de dag en eerlijk gezegd soms ook een beetje vergeten. Maar dat is passé, de nieuwe site staat online. Fijn voor ons, maar wat heb jij daar aan?

Informatieve website

Dat de site online staat betekent voor ons niet dat we nu stil gaan zitten. We hebben ons voorgenomen er een informatieve website van te maken. De eerste stap is de nieuwe blogpagina. Daar vind je prachtige verhalen over sieraden en kralen. Op deze nieuwspagina houden we je onder andere op de hoogte over activiteiten in de winkel en in het winkelcentrum en over nieuwe sieraden, kralen en workshops. Is dat alles? Nee, er komt nog meer. Je kunt in de toekomst rekenen op nieuwe gedeeltes in de site. Welke dat zijn houden we nog even als verrassing.

Blijf op de hoogte

Je zult ook op social media vaker van ons gaan horen. Om te beginnen op Facebook. Wil je niets missen? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.