See You armbanden

Nieuw bij Beadare: See You gedenksieraden en herinneringssieraden. De stijlvolle sieraden bieden een geheel nieuwe manier om je mooiste herinnering altijd dichtbij te hebben. Hoewel ontworpen als gedenksieraden is een deel van de collectie ook te gebruiken als herinneringssieraad. De collectie van See You bestaat uit hangers, ringen, oorbellen en trendy colliers en armbanden. Stijl en emotie vloeien moeiteloos samen in deze prachtige en blijvende herinnering.

Vingerafdruksieraden en assieraden

Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit vingerafdruksieraden en assieraden. Daarnaast zijn er ook hangers waar bijvoorbeeld haar in kan worden verwerkt en mini-urnen. De assieraden kunnen ook met ander materiaal (bijv. stukjes van een melktand, zand van je favoriete vakantiestrand of stukljes van je bruidsboeket) worden gevuld. De modieuze sieraden zijn uniek in hun soort doordat de as (veelal) op subtiele wijze zichtbaar is binnen het ontwerp.

Het vullen van de sieraden doen we zelf met behulp van transparant gekleurde kunsthars. Desgewenst kun je daarbij aanwezig zijn. Samen maken we het sieraad compleet en als je de winkel verlaat heb je het sieraad bij je of draag je het zelfs.

See You assieraden en vingerafdruksieraden
Assieraden en vingerafdruksieraden

Sieraden van edelstaal, zilver en goud

We moesten er even over nadenken voordat we besloten de sieraden van See You aan het assortiment toe te voegen. Eén van onze selectiecriteria voor nieuwe merken is dat de sieraden zijn gemaakt van kralen, maar die komen in deze sieradenlijn niet voor. De sieradenlijnlijn van See You bestaat uit colliers, armbanden, oorbellen en ringen gemaakt van edelstaal, zilver of goud. Dat heeft niet direct een raakvlak met een kralenwinkel, we zijn immers geen juwelier.

Sieraden met een verhaal

Sieraden en verhalen zijn een prachtige combinatie en maken sieraden uniek. Bijzondere sieraden waarover je kunt vertellen of in stilte van kunt genieten. Gedenksieraden en herinneringssieraden waarin jouw persoonlijke verhaal centraal staat. Dat maakt dat de See You collectie past in ons assortiment.

Kijk voor meer informatie op de See You productpagina of neem contact met ons op. We maken jouw verhaal graag compleet.