Valentijnsaanbieding See You vingerafdruksieraden

Tijdens Valentijsdag zet je natuurlijk je geliefde in het zonnetje. Verras je geliefde dit jaar met een wel heel persoonlijk cadeau. Met de vingerafdruksieraden van See You maak je Valentijn 2018 onvergetelijk. Profiteer nu van onze aantrekkelijke aanbieding.

See You armbanden

Nieuw bij Beadare: See You gedenksieraden en herinneringssieraden. De stijlvolle sieraden bieden een geheel nieuwe manier om je mooiste herinnering altijd dichtbij te hebben. Hoewel ontworpen als gedenksieraden is een deel van de collectie ook te gebruiken als herinneringssieraad. De collectie van See You bestaat uit hangers, ringen, oorbellen en trendy colliers en armbanden. Stijl en emotie vloeien moeiteloos samen in deze prachtige en blijvende herinnering.

Sinterklaast leest voor bij Beadare op 30 november 15:00-16:00 uur

Ondanks zijn vreselijk drukke agenda hebben wij Sinterklaas kunnen strikken om op woensdagmiddag 30 november voor te komen lezen. Samen met enkele Pieten en een stapel voorleesboeken vol met leuke sinterklaasverhalen zullen zij de kinderen vermaken met voorlezen, zingen en grappen en grollen.